tiistai 8. huhtikuuta 2008

Ensimmäinen Tildailu!

Heissan!!

Nyt päätin minäkin blogin aloittaa. Kaikkea en vielä osaa, mutta, jospa sitä pikkuhiljaa opitaan.

Aloitetaan tällä Tildailulla.
Tässä ensimmäinen Tilda työni joka valmistui viikko sitten. Kankaat eivät ole aitoa Tildaa, mutta tämä nalle meneekin leikkikaluksi Hillalle. Kankaana olen käyttänyt pehmoista velouria. Korvat ja nenu ohutta puuvillaa. Kuva ei ole sieltä parhaimmasta päästä, mutta hoitaa asiansa.

Työn alla on lisäksi pullea ranta leidi, ja kunhan saan sen valmiiksi lisään siitäkin tänne kuvan. Puolivuotias tyttönen vie suurimman osan ajastani, joten työt valmistuvat hiljokseen...

1 kommentti:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Hei Katja! Onpas söpöläinen Tilda-nallukka! :)

Olit kysellyt Pohjoisen Tilda-addiktien blogissa missä Tilda-kerhomme on... Me pidetään sitä täällä Torniossa, mutta kaikki pohjoiset tildaajat ovat sinne tervetulleita, jos vain joskus mahdollista tännepäin päästä.

Meillä on kyllä ollut Tornion tildaajien parissa hiukan puhetta josko jonain päivänä pääsisimme Ouluun tapailemaan teitä oululaisia harrastajia...mutta sitä en tiedä koska olisi tällainen tempaus mahdollista järjestää.

Itselläni on myös tässä kuussa puolivuotta täyttävä pikkuneiti, joka vie suurimman osan ajastani. Kauhea olisi hinku päästä Tilda-hommiin jo käsiksi, mutta täytyy malttaa hiukan. Ehkä mieki jonain päivänä sen ensimmäisen Tilda-ompelukseni pääsen tekemään... Kankaita sun muuta oheismateriaalia on kyllä tullut hankittua. Nukkekotiharrastukseni myös verottaa aikaa vasta löytämältäni Tilda-harrastukselta.

t.HoO Pohjoisen Tilda-addikteista