tiistai 13. toukokuuta 2008

Unelmakerhosta postia!!!


Vihdoin eilen sain unelmakerhosta tilaamani Tilda Country Girlin.

Ihana ihana!!!!

Nyt kunhan pääsen sitä vain värkkäämään!!
Pakkauksessa on siis kaikki tarvikkeet mukana eli kankaat, hiukset, kaavat ja ne ihanat puukengät ja maalia. Kuvan mallinen 50cm tyttönen pitäisi siis tulla.... katsotaan minun ompelutaisoilla sitten heh.....

sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Keittiövaihtari!!!

No niin. Nyt voin laittaa kuvan siitä, mitä laitoin Tilda keittiövaihdossa menemään koska tänään postilaatikossa pitäisi kolahtaa. Eli Tilda sydänpatalappu, jossa peukalolle ja kämmenosalle on omat paikkansa. Kuva kertonee enemmän. Kankaat nyt eivät ole aitoa Tildaa, mutta lähelle. Tämä patalappu lähti Willikselle muutaman pienen yllärin kera. Toivottavasti vastaanottaja tykkää.

Äitienpäivä!!!

Tänään sain viettää perheeni kanssa ensimmäistä äitienpäivää.

Rakkaani toivat minulle aamiaisen ja äitienpäiväkakkua sänkyyn tarjoiltuna. Pentikin mansikka astioissa ja mansikka tarjottimella... Oli ihanaa ja herkullista.

Arvatkaas mitä muuta ihanaa sain äitienpäivälahjaksi!!! Menneen ajan tunnelmaa -kirjan. Olen vasta hieman selaillut kirjaa, mutta onpas se ihana. Maalaisromanttisia sisustus ja ompelu ohjeita sisältää tuo ihanuus. Ja paljon vinkkejä siitä miten voi tehdä vanhoista kankaista/vaatteista jotain uutta...
Kiitos, kiitos, kiitos....

Äideille eli Mummuille!!

Tällaiset lähtivät äitienpäivälahjaksi niin omalle äidille, kuin myös Samin äidille eli Hillan mummuille!!
Tilda meikkipussukat isossa ja pienemmässä koossa.
Aidoista Tilda kankaista tehtynä.
Tietenkin!!!

perjantai 2. toukokuuta 2008

Ostoksilla...


Pitää viel lisätä kuva ostosreissulta. Sieltä tarttui tuossa viikko takaperin mukaan kaikkea kivaa...
Myös himoitsemani Tilda -ompelurasia sekä kirjonta kehikko Sinooperistä. Kankaita, huopaa, neppareita ja levyvanua ostin Löytöpalasta. Tiimarista tarttuivat mukaan muliinilankasetti, pikkuruiset kannut sekä puinen mökki. Kannut ja mökki on tarkoitus laittaa puutarhatyttöjen/enkeleiden käsiin kunhan ehdin niitä tehdä.

Kirjontaa jo kokeilinkin tuossa Tildan tapaan -kirjan kuvioden mukaan. Nappipussi on siis tekelilä ihan omaksi ilokseni. Laitan kuvaa kunhan saan pussin valmiiksi.

Pitkään olen taas haaveillut nukkekoti-projektin jälleen aloitusta, kun olen nähnyt noiden pohjoisen Tildailijoiden nukkekoti juttuja... Kaikki kalusteet vanhasta nukkekodista ovat tallella nukkekoti vain puuttuu. Saisikohan äidiltä eräitä puulaatikoita (wink, wink), jos niistä virittelisi kolmikerroksisen pienen nukkekodin.... Tyttökin kun vähän kasvaa niin saisi sitten siinä leikkiä....

Katsotaan katsotaan...

Keittiöyllätysvaihto

Olen tuolla Tilda foorumissa osallistunut keittiöyllätys vaihtoon, jonka postituspäivä on viimeistään 15.5. En tiedä onko vaidon oltava täysin salainen, joten en vielä voi laittaa kuvaa yllätyksestä jonka aion lähettää. Odotan innolla tuota päivämäärää.
Tämä vaihto on ensimmäinen virallinen vaihtoni!!!!
Jänskättää!!!
Paketin piti olla postikortti kokoiseen kirjekuoreen mahtuva, mutta pitää sanoa, että en sitä siihen saa millään mahtumaan.

Vihdoinkin kuvia Tilda toistäni....

Tässä vihdoin kuvia Tilda -ompeluksistani pitkästä aikaa. Tein Bi ja Blomman kaavoja mukaillen Theo ja Thea -nallet. Korvat ovat omaa sovellutusta. olkoonpa näiden nimet sitten suomalaisittain Teo ja Tea.
Pieniä mokauksia tapahtui... keskivartalo meni väärin kun saumat tulivatkin epähuomiossa sivuille vaikka niiden kuuluisi olla edessä. Huomasin mokan vasta täyttämisen jälkeen joten en purkanut töitä enää, ihan nätit ne ovat noinkin... Jos sitten kun teen kukan ja mehiläisen niin laitan niihin keskivartalot oikein.

En näihin laittanut "tilkkupaikkoja" koska nämä menevät Hillalle leluiksi.